Verzending van pakketten:

 

VOOR 18U BESTELD (op werkdagen) = VOLGENDE DAG IN HUIS

Deze garantie geld voor pakketten die verstuurd worden naar Nederland en België. Ook op zaterdag worden pakketten geleverd.

Direct nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een Track & Trace-code waarmee je gemakkelijk je bestelling online kunt volgen. Wanneer je bij bezorging van je bestelling niet thuis bent, dan zal het pakket nogmaals worden aangeboden of het pakket wordt bij je buren afgeleverd. Je ontvangt hier dan een kennisgeving van in je brievenbus. De status van je pakket wordt automatisch aangepast in je Track & Trace-overzicht.
Indien het pakket niet geleverd kan worden, ontvang je een bericht van de bezorger als je bij de eerste bezorgpoging niet thuis bent. Na twee mislukte bezorgpogingen zal het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie worden gebracht.

Retour:

U hebt 30 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product, indien dit bij het product vermeld staat. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren. Eens wij het product in retour hebben ontvangen wordt uw aankoopbedrag teruggestort. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Wij betalen geen verzendkosten terug.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan wordt het goed dat wij ontvangen hebben teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking.

Hoe kunt u een goed terugsturen?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mailtje.

Wij sturen u de informatie welke u nodig heeft om uw producten retour op te sturen.

Stuur al uw producten terug op naar ons die u wenst te retourneren. Zorg er goed voor dat het pakket goed verpakt is. Eens wij uw pakket terug in ontvangst hebben genomen binnen de 30 dagen termijn laten wij u dit weten via mail en wordt uw aankoopbedrag teruggestort.