Veel Gestelde Vragen

Verzendingen

 

Hoe lang duurt het vooraleer mijn pakket aankomt?

We hanteren de garantie: voor 18u besteld op werkdagen, de volgende dag in huis. Deze garantie geldt voor pakketten naar Nederland en België

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment dat mijn order wordt bezorgd?

Het kan voorkomen dat je op moment van bezorging niet thuis bent. De order wordt dan in eerste instantie bij de buren gebracht (tenzij anders beschreven bij jouw bestelling notities). Mochten de buren ook niet thuis zijn, dan wordt jouw order naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. Wanneer je order bij de buren of bij een afhaallocatie gebracht is, dan kun je het adres waar het bezorgd is terug vinden via je track & trace code. De track & trace code is te vinden via de automatisch verstuurde email omtrent uw bestelling en levering.

Geraak je er niet uit? Navigeer naar de contact pagina en we helpen je verder.

Mijn pakket is niet aangekomen, ook niet volgens de track & trace. Wat nu?

Geen probleem. Gelieve contact met ons op te nemen via email en vermeld jouw order nummer. Wij kijken wat er mis is gelopen en starten een postonderzoek op voor jou.

Je hoeft helemaal niet te wachten tot dit postonderzoek is afgerond. Dezelfde dag sturen we kosteloos een nieuw pakket op zodat u snel geholpen bent.

Mijn pakketje is beschadigd, wat kan ik doen?

Wat vervelend om te horen dat jouw pakketje is beschadigd! Dit is uiteraard niet de bedoeling! Onze klantenservice medewerkers helpen je graag om dit probleem op te lossen. Stuur daarom een mail met foto's van het beschadigde pakketje in de bijlage. Zo kunnen wij je zo goed en snel mogelijk helpen.

 

Bestellen

 

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Doorgaans ontvang je vrijwel onmiddellijk na jouw bestelling een bevestiging van jouw aankoop per email. Hierin staat een samenvatting van uw order. Ook als je als gast besteld hebt zal je dezelfde dag een bevestiging ontvangen per mail. Het kan gebeuren dat de bevestiging in de spambox van je e-mail terecht komt. Check daarom altijd ook even je ongewenste inbox of spambox.

Ook niks in de spam folder ontvangen? Kijk goed na of jouw bestelling afgerond en betaalt is door middel van je rekeninguittreksels na te kijken. Wanneer je bestelling goed is verlopen zou je een betaling bij je bank moeten zien onder de naam Nutricolon- ScienceTech.

Kan ik telefonisch bestellen?

Vroeger stonden we het toe om telefonisch bestellingen op te nemen. Echter verkiezen we om bestellingen per mail op te nemen. De reden is simpel, wanneer u uw adres per mail doorstuurt voor een bestelling, kunnen we geen fout maken en zijn we zeker dat het opgegeven adres correct is.

Wanneer je dit doet is het handig om van te voren goed te bedenken welke producten je wilt bestellen en hoeveel. Een van onze klantenservice medewerkers kan dan een order voor jou plaatsen. 

Wanneer de order is geplaatst krijg je een bevestiging via de mail met daarin een link om de order te betalen. De order moet eerst worden betaald voordat de order wordt ingepakt en afgeleverd.

Let op: wanneer je per mail een order plaatst kan het zijn dat het langer duurt voordat je jouw order zal ontvangen. Dit komt omdat het tot vijf werkdagen kan duren voordat wij een overschrijving hebben ontvangen. Wil je jouw order de volgende dag al in huis hebben? Dan kun je het beste zelf een order op de website plaatsen.

Hebben jullie winkels of kan ik mijn order bij jullie ophalen?

Nee, wij hebben geen fysieke winkels. Het is daarbij ook niet mogelijk om jouw order af te halen in ons magazijn. Wel verkopen sommige apotheken onze producten. Echter betaal je daar een aanzienlijk hogere prijs doordat deze hun commissie willen op de verkoop.

 

Retourneren

 

Hoe gaat de retourprocedure in zijn werk?

  1. Kijk goed naar de voorwaarden van het product dat u wenst te retourneren
  2. Is het periode waarin je het goed kan terugsturen nog niet verlopen? Stuur een mail naar onze klantenservice, info@nutricolon.nl, en vraag naar ons retour adres.
  3. Verpakt uw ongeopende product(en) goed en laat deze verzenden
  4. Zodra wij uw retour pakket ontvangen hebben, wordt deze behandeld en laten wij u dit weten per email.
  5. Zodra uw retour pakket is behandeld, wordt het aankoopbedrag teruggestort en wordt u hier opnieuw op te hoogte van gesteld per email.

Hoe lang duurt het voordat mijn retour wordt verwerkt?

Wij betalen het gehele aankoopbedrag van jouw retour artikelen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terug na ontvangst van uw retour pakket.

Eens uw aankoop bedrag is teruggestort kan het 2-3 werkdagen duren vooraleer dit bedrag terug op uw rekening staat. Dus gelieve niet te panikeren en geduldig te zijn.

Let op: Retour producten die reeds geopend zijn of buiten de geld terug garantie vallen worden niet terugbetaald.

Moet ik retourkosten betalen?

Nee, wanneer je een artikel of je gehele order retour stuurt naar ons, dan worden er geen retourkosten in rekening gebracht.