Herstel Jouw Darmflora En Versterk Je Immuunsysteem Dankzij Deze innovatieve Formule

Opzoek naar een middel welke de darmflora herstelt² ter bevordering van een gezond stoelgangspatroon en darmwerking?

Ontdek de kracht van Colon Calm met maar liefst 30 miljard levende bacteriën in één vegetarische capsule.

Colon Calm bevat 2 unieke geïnactiveerde en gepatenteerde bacterie stammen waarvan 15 miljard levende bacteriën Lactobacillus acidophilus en 15 miljard Bifidobacterium.

Meerdere studies³ tonen de heilzame werking van deze 2 bacterie stammen op de darmwerking.

Extra toevoeging van zowel vitamine B6, B12 als D voor de ondersteuning van het immuunsysteem³.

Bevordert de darmwerking²

Bevordert een goede darmflora²

Ondersteunt het immuunsysteem³

Helpt bij vermoeidheid³

Plantaardige Vege capsules

De Dubbele Werking Van Colon Calm

Herstel van de darmflora

Met zijn 30 miljard inactieve en gepatenteerde levende bacteriën heeft Colon Calm als doel om de darmflora te versterken² ter bevordering van de darmwerking² en voor een gezond stoelgangspatroon².

Heel wat studies³ tonen aan dat de darmen meer bacteriën bevatten dan ons gehele lichaam cellen bevat. Een tekort aan goede darmbacteriën kan op termijn schade aan de darmwand veroorzaken met ongewenste klachten als resultaat.

Bevordering van het immuunsysteem

Alsook bevat Colon Calm vitamine B6, B12 en D ter bevordering en ondersteuning van het immuunsysteem³.

Studies tonen aan dat maar liefst 80% van ons immuunsysteem zijn werk doet in de darmen en dat personen met een tekort aan goede darmbacteriën veelal een tekort aan vitamine B6 en B12 hebben.

Voor die redenen werden deze vitamines toegevoegd aan deze formule.

Wat klanten zeggen

Het gaat zeer goed met mij. Dankzij de enzymen heb ik weer een vrijwel normaal leven. Niets geen angst meer om buiten te gaan. Gewoon boodschappen doen en uitgaan. Mijn darm is rustig en dat na 40 jaar. Groetjes 

Peggy

Controleer hier de originele review

Het gaat uitstekend met mijn darmklachten die ik vroeger had en nu zo goed als helemaal verdwenen zijn. Verder vind ik het een echt topproduct en zou ik het aan mensen aanraden die te kampen hebben met darmklachten.

Alessandro

Controleer hier de originele review

Hartelijk dank voor jullie vriendelijke en goede service! Het gaat goed met mij en jullie product werkt uitstekend, ik voel me nu al veel beter dan voorheen!

Martin

Controleer hier de originele review

Sinds ik Nutricolon gebruik heb ik geen last meer van een opgeblazen gevoel en vervelende darmklachten. Ik ben er dan ook zeer tevreden over en zal hoogstwaarschijnlijk terug een bestelling plaatsen. Groetjes 

Veerle

Controleer hier de originele review 

Heel goed produkt, mijn zoon heeft alles geprobeerd dit is het enige dat echt werkt.

Geert

Controleer hier de originele review

gluten vrij
gluten vrij
Lactose vrij
Lactose vrij
Soja vrij
Soja vrij

Herstel Jouw Darmflora² Voor Minder Dan €1 Per Dag

Moest ik jou vertellen dat dit uniek product met gepatenteerde inactieve levende bacteriën, voor de bevordering en herstel van jouw darmflora² en je immuunsysteem³ minder kost dan €1 per dag! Zou je het dan onmiddellijk willen uitproberen?

Dan heb ik goed nieuws voor jou. Aangezien wij van Nutricolon direct aan de consument leveren, zonder tussenpersonen, kunnen wij ons krachtig product met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten² aan een zacht prijsje aanbieden.

Indien jij voor minder dan €1 per dag jouw darmflora en immuunsysteem³ wenst te bevorderen², kies dan hieronder jouw pakket...

Wij merken een opmerkelijke verbetering met Nutricolon en heb inmiddels al een 2de bestelling geplaatst. 

Erwin

Controleer hier de originele review

Na het gebruik van uw product Nutricolon na vier weken ben ik zo goed als van mijn klachten af.

Bob

Controleer hier de originele review

Ik ben heel tevreden, het is zeker voor mij en voor mijn omgeving heel wat aangenamer en ik durf nu terug wat meer in gezelschap vertoeven en dit na jaren van lactose intolerantie. Nu kan ik weer genieten. Bedankt.

Christine

Controleer hier de originele review

Sinds ik Nutricolon gebruik heb ik geen last meer van een opgeblazen gevoel en vervelende darmklachten. Ik ben er dan ook zeer tevreden over en zal hoogstwaarschijnlijk terug een bestelling plaatsen. Groetjes 

Veerle

Controleer hier de originele review 

Ik ben druk bezig met het uit proberen van Nutricolon. Na eerst 2 moeilijke dagen, gaat het nu prima, het helpt echt.

Annette

Controleer hier de originele review

Veel Gestelde Vragen

Waarom is Colon Calm effectief?

Colon Calm bevat 2 unieke en wetenschappelijk bewezen³ bacterie stammen. Met maar liefst 30 miljard levende inactieve en maagzuur resistente bacteriën bevordert Colon Calm het herstel van de darmflora² en het immuunsysteem³.

Voor wie is Colon Calm geschikt?

Colon Calm is ontwikkeld voor personen die hun darmflora en immuunsysteem³ wensen te versterken². Alsook voor een gezond stoelgangspatroon². Vrij van gluten, lactose, soja en gelatine.

Hoe neem ik dit product in en wanneer?

Neem 1 capsule in voor het ontbijt of het slapen gaan met een glas water. Voor het beste resultaat neem je gedurende vier, maar bij voorkeur twaalf weken 1 capsule per dag.

Wanneer zal ik resultaten zien?

De darmflora herstellen gebeurt niet op 1 dag. Dit product dient dagelijks ingenomen te worden gedurende 3-4 weken om merkbaar resultaat te zien. De werking van dit product is niet onmiddellijk maar heeft tijd nodig om de darmflora te herstellen.

Wat zijn de voordelen van inactieve bacteriën?

Er zijn meerdere voordelen van inactieve darmbacteriën. Deze bacteriën worden pas geactiveerd wanneer deze blootgesteld worden aan hogere temperaturen zoals menselijke temperaturen. Hierdoor dienen inactieve darmbacteriën niet in de koelkast bewaard te worden en gaan er geen bacteriën verloren bij het transport of opslag van het product.

Ook zijn inactieve darmbacteriën maagzuur resistent wat wil zeggen dat maagzuur deze bacteriën niet aantast wat de potentie ten goede komt.

De typische yoghurt producten met bacteriën worden bewaard in de koelkast zodat de actieve bacteriën niet verloren gaan. Echter bij het transporteren van deze producten gaan heel wat bacteriën verloren. Alsook bij de inname zullen deze producten potentie verliezen door de hoge temperatuur van menselijk lichaam, maagzuur, gal en zuurstof.

Dient dit product in de koelkast bewaard te worden?

Neen, door de inactieve levende bacteriën dien je dit product niet koel te bewaren, in tegenstelling tot yoghurt producten met bacteriën.

Het beste is om dit product uit te zon te bewaren zoals in een keukenkast. Je mag dit product in de koelkast bewaren maar dit heeft geen extra voordelen ten aanzien van de potentie.

Wat is het verschil tussen Colon Calm en yoghurt producten met levende bacteriën?

Het grote verschil is de dosering van de unieke en gepatenteerde bacterie stammen. Dit product bevat 30 miljard levende bacteriën. yoghurt producten bevatten slechts een fractie van deze dosering.

Een ander groot voordeel zijn de inactieve bacteriën uit Colon Calm waardoor dit product niet koel bewaard dient te worden en geen bacteriën verloren gaan tijdens het transport wat te potentie ten goede komt.

Nog een verschil is dat Colon Calm geen lactose bevat.

Is Colon Calm geschikt voor vegetariërs?

Jazeker, dit product is vrij van gelatine en dierlijke ingrediënten en geschikt voor vegetariërs.

Gebruiksaanwijzingen

1 capsule per dag

Waarschuwingen:

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Ingrediënten

Lactobacilus Acidophilus 15 miljard levende bacteriën*

Bifidum Bacterium 15 miljard levende bacteriën*

Vitamine B6 2mg (100% RI**)

Vitamine D 5µg (100% RI**)

Vitamine B12 2,5µg (100% RI**)

Capsule/ gélule: HPMC (Hydroxypropyl-methylcellulose / Hydroxpropyl-méthylcellulose)

*Dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld

** Referentie inname (RI)

Referenties:

² Levende culturen uit yoghurt of gefermenteerde melk verbeteren de lactosevertering van het product bij personen die lactose moeilijk verteren

³ Vitamine B6, B12 en D dragen bij tot de normale functionering van het immuunsysteem

³ Vitamine B6, B12 dragen bij aan de vermindering van vermoeidheid en uitputting

Department of Biological Sciences and Environmental Sciences Program, Southern Illinois University-Edwardsville, Edwardsville, IL, 62026, USA. 2019 Jul 31;19(1):195.

4th Department of Internal Medicine, National and Kapodistrian University of Athens, Athens, Greece. 2019 Jun;11(2):627-634.